Onze werkwijze

Altijd rechtstreeks contact met de huisarts.

In onze praktijk hebben patiënten rechtstreeks contact met de huisarts. Wij werken zonder doktersassistent. Omdat wij uitsluitend op afspraak werken, hebben wij nauwelijks wachttijden en treft u doorgaans een rustige wachtkamer aan.

Telefonisch consult

Door middel van een terugbelafspraak regelt u een telefonisch consult met de huisarts. U wordt op de afgesproken tijd teruggebeld door een van de huisartsen. Vaak is het dan niet meer nodig om naar het spreekuur te komen. Als het wel nodig is krijgt u een afspraak.

Eigen medisch dossier digitaal toegankelijk

Via het portaal kunt u veel zaken zelfstandig regelen op uw smartphone, tablet of computer. U kunt er veilig en makkelijk herhaalmedicatie aanvragen, een afspraak op de praktijk inplannen, een e-consult aanvragen en uitslagen inzien. Vraag uw inloggegevens telefonisch aan (toets 5).

 

Werkwijze Flexdokters

Onze praktijk is aangesloten bij Flexdokters. Dat is een coöperatie van huisartsenpraktijken in heel Nederland. Dit biedt een aantal voordelen voor patiënt en huisarts, waarbij de relatie tussen huisarts en patiënt altijd bovenaan staat.

Onze werkwijze, waarbij patiënten rechtstreeks contact hebben met de huisarts en waarbij patiënten zelf veel zaken via het portaal regelen, is ontwikkeld door Flexdokters.

De patiënttevredenheid in praktijken die zijn aangesloten bij Flexdokters is bovengemiddeld hoog. Ook huisartsen zelf zijn positief over de werkwijze. Daarom zijn wij hierbij aangesloten.

Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen zijn samengesteld op basis van vragen die wij vaker krijgen. Door de antwoorden hier te geven besparen wij je de moeite van contact zoeken en hebben wij huisartsen minder onderbrekingen in ons werk met patiënten. Mocht je het antwoord op jouw vraag niet vinden dan kun je je vraag stellen aan de praktijk.

Waarom krijg ik een e-mail van Viduet?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn iPhone of iPad?
Hoe zet ik de website van mijn huisarts op het startscherm van mijn Android telefoon?
Hoe vraag ik mijn herhaalmedicatie aan?
Hoe krijg ik de uitslag van mijn onderzoeken?

Praktijkinformatie

Alle consulten van patiënten met een Nederlandse verzekering worden direct bij de verzekeraar gedeclareerd. Je kunt de tarieven vinden op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Nza.

Huisartsen Westerpark
  • de Wittenkade 59
  • 1052 AD Amsterdam
Openingstijden
Maandag08:00 t/m 17:00
Dinsdag08:00 t/m 17:00
Woensdag08:00 t/m 17:00
Donderdag08:00 t/m 17:00
Vrijdag08:00 t/m 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten